SLT-Consults Oy on sähköasemien ja teollisuuden sähkönjakelujärjestelmien rakentamis-  ja kunnossapitopalveluiden asiantuntija. Asiakkaitamme ovat sähköverkkoyhtiöt, teollisuus ja energiantuotantolaitokset. Jokainen työntekijämme on omalta osaltaan turvaamassa asiakkaidemme ja yhteiskunnan sähkönsaantia sekä luomassa tulevaisuuden sähköjärjestelmiä.

Haemme sähköasentajia Varkauteen, Hyvinkäälle ja Tampereelle monipuolisiin sähköasemien rakentamis- ja kunnossapitotehtäviin.

Työtehtäväsi muodostuu aiemman kokemuksesi perusteella, jolloin pääset kehittämään omaa erikoisosaamistasi osana ammattitaitoista organisaatiotamme. Jos vasta aloittelet työuraasi sähköverkostoalalla, autamme sinua erikoistumaan vahvaksi osaajaksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen, sinulla on työtehtävään soveltuva sähköalan koulutus ja valmius matkustaa kotimaassa.  

Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa dynaamisessa organisaatiossamme. Haluamme, että palveluksessamme on ammattitaitoisia, yhteistyökykyisiä ja itsenäiseen työhön kykeneviä osaajia, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Lisätietoja tehtävistä antavat yksikönpäälliköt Rauno Hirvonen p. 040 922 3308 tai Aleksi Tiainen p. 050 595 3812

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Hae tästä >